Naudinga informacija

Šiame skyriuje rasite visą naudingą informaciją, susijusią su AMWAY:  produktą aprašymus, verslo kūrimo galimybių pristatymas, produktų užsakymo tvarką ir panašiai. Viskas, ką jūs norėtume sužinoti apie AMWAY produktus ir verslo kūrimą.

GrožisNamaiSveikataVerslas

Amway priemonės, kad dulkių valymas būtų greitas ir efektyvus

Dulkių valymui labai patogu naudoti drėgnas servetėles. L.O.C. drėgnos valymo servetėlės padės susidoroti su dulkėmis, dėmėmis ir riebalais, nes jos yra įmirkytos daugiafunkcine valymo priemone LOC su itin aktyviais augalinės kilmės ingredientais. Skysta valymo priemone L.O.C. galima valyti tualetus, vonias, glazūruotas plyteles, kriaukles, dušus, marmurinius paviršius. Taip pat juo saugiai ir efektyviai nuvalysite kaitlentę, virtuvės stalviršius, plaunamais dažais nudažytas sienas, durų rankenas, telefonus, šiukšlių dėžes ir dažytą medį

Naudodami naująją Artistry Skin Nutrition™ naktinę kaukę ryte pabusite su skaisčia veido oda

Ar žinojote, kad žmogui miegant pagreitėja kraujo apytaką, odos poros atsiveria toksinams, mažėja įtampa, atsistato nervų ląstelės? Be to, jums miegant aktyviai dirba ir odos ląstelės, kurios atsinaujina tris kartus greičiau nei nemiegant.

Sausos odos signalai: Kodėl jūsų jautri oda ir kokios priemonės tinkamiausios sausai odai prižiūrėti

Sausos ir jautrios veido odos priežiūra reikalauja specialių kosmetikos priemonių ir ypatingo dėmesio. Sužinokite, kokie kremai ir serumai pasitarnaus, kad jūsų sausa oda taptų švelni ir sveika

Kaip išvalyti riebalus ir suodžius iš orkaitės

Jei norite sutrumpinti orkaitės valymo laiką, jei norite, kad jūsų orkaitė būtų idealiai švari, kad joje neliktų pridegusių maisto likučių ir nemalonių kvapų – naudokite specialų orkaitės valiklį. Pavyzdžiui, Amway kompanijos gaminamą gelinį orkaičių valiklį. Gelio pavidalo orkaičių valymo priemonė yra specialiai sukurta pašalinti įsisenėjusius ir pridžiūvusius riebalus nuo stiprios šilumos veikiamų paviršių. Jo sudėtis suminkština tokius nešvarumus ir ištirpina pridegusias dėmes (pvz., pridegusį cukrų, riebals), todėl jums nereikės eikvoti nereikalingų pastangų bandant jas nuvalyti ar naudoti kietų kempinėlių, kurios gali pažeisti dangą.

Maisto papildo omega-3 nauda moterų sveikatai

Omega-3 riebalų rūgštys atlieka labai įvairias funkcijas – nuo ląstelių kūrimo iki širdies ir kraujagyslių sveikatos palaikymo. Omega-3 rūgštys padeda išvalyti kraujagyslių sieneles nuo cholesterolio, neleidžia atsirasti „cholesterolio apnašoms“, pagerina kraujo klampumą ir stiprina kraujagyslių sieneles. Tyrimai įrodė, kad omega-3 riebalų rūgštys yra veiksmingos sprendžiant įvairias moterų sveikatos problemas.

ARTISTRY odos priežiūros produktų privalumai

AMWAY kompanija yra pirmaujanti inovatyvių odos priežiūros produktų gamintoja visame pasaulyje. Kompanijos mokslininkai atskleidė gyvybiškai svarbią odos paslaptį ir nustatė, kad oda atrodo sveikiausia, kai atsižvelgiama į 5 pagrindinius odos mitybos reikalavimus. Artistry Skin Nutrition™ odos priežiūros priemonės yra didelis žingsnis į priekį.