Sveikata

Maisto papildo omega-3 nauda moterų sveikatai

Omega-3 riebalų rūgštys atlieka labai įvairias funkcijas – nuo ląstelių kūrimo iki širdies ir kraujagyslių sveikatos palaikymo. Omega-3 rūgštys padeda išvalyti kraujagyslių sieneles nuo cholesterolio, neleidžia atsirasti „cholesterolio apnašoms“, pagerina kraujo klampumą ir stiprina kraujagyslių sieneles. Tyrimai įrodė, kad omega-3 riebalų rūgštys yra veiksmingos sprendžiant įvairias moterų sveikatos problemas.

Grožis iš vidaus. Maisto papildų svarba puoselėjant grožį

Grožis žmoniją vilioja jau daugelį amžių. Jau senovės graikai akcentuodavo simetriją, tai aktualu ir šiandien – grožio siekis yra neatsiejama žmonijos kultūros dalis. Rinkoje yra daugybė grožio produktų ir procedūrų, skirtų išvaizdai pagerinti, visgi vis dažniau suvokiama, kad tikrasis grožis prasideda iš vidaus. Būtent čia svarbus maisto papildų vaidmuo.

Vitaminai ir maisto papildai nervų sistemai stiprinti

Nuolatinis stresas darbe ar namuose, per mažai laisvo laiko, fizinio aktyvumo stoka – tokioje aplinkoje kasdien gyvena tūkstančiai žmonių. Ekspertai įspėja, kad pervargimas ir išsekimas tampa labai rimta mūsų laikų liga, o ignoruojamas pervargimas gali sukelti depresiją, nerimo sutrikimus, panikos priepuolius ir lėtines ligas.

Kodėl svarbu valgyti žuvį. Kam organizmui reikalingi žuvies taukai.

Žuvis pelnytai laikoma supermaistu, nes joje gausu naudingų maistinių medžiagų. Žuvyje ne tik gausu baltymų, bet ji taip pat yra puikus omega-3 riebalų rūgščių, kurios būtinos puikiai sveikatai, šaltinis. Riebalų rūgštys yra gyvybiškai svarbios žmogaus organizmui.