Amway Home™

Amway Home™ produktai puikiai atlieka savo darbą. Naudojame labai aktyvias sudedamąsias dalis, gaunamas iš gamtos, kurios užtikrina išskirtinius paviršių, indų ir skalbinių valymo rezultatus, tuo pačiu yra saugios jums, jūsų šeimai ir aplinkai

AMWAY HOME tai skalbimotvarkymo ir indų plovimo priemonės, kurios BIOQUEST FORMULA™ formulės dėka yra labai veiksmingos. Ši unikali formulė turi natūralių medžiagų, kurios ne tik veiksmingai valo, bet taip pat yra saugios aplinkai.

Žalia jėga, saugi švara

AMWAY HOME prekinio ženklo produktai buvo sukurti remiantis mūsų ilgalaike patirtimi ypatingai veiksmingų švaros priemonių srityje, saugių Jūsų šeimos sveikatai ir aplinkai.

Šių priemonių efektyvumas jau yra pripažintas ir įvertintas, todėl visos problemos, susijusios su Jūsų namų tvarkymu yra puikiai išsprendžiamos. Jokia kita įmonė negali didžiuotis tokia reputacija vartotojų ir žinovų tarpe už pastovų ir patikimą efektyvumą. AMWAY HOME prekinio ženklo produktai buvo sukurti remiantis mūsų ilgalaike patirtimi išskirtinai veiksmingų švaros priemonių srityje, saugių Jūsų šeimos sveikatai ir aplinkai.

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA, būtent ši formulė išskiria AMWAY HOME prekinio ženklo produktus iš kitų gamintojų produktų. BIOQUEST FORMULA formulė naudoja labai aktyvias, natūralios kilmės medžiagas, kurios užtikrina išskirtinius valymo rezultatus, nekenkdamos natūraliajai aplinkai. Formulė užtikrina puikius valymo rezultatus, o jos pagrindu pagaminti produktai yra koncentruoti, biologiškai skaidūs ir dermatologiškai ištirti.*

BIOLOGIŠKAI SKAIDŪS— kiekvienas biologiškai skaidus produktas privalo natūraliai suirti, tai reiškia, kad negali teršti aplinkos. AMWAY HOME™ linijos produktų formulės yra visiškai biologiškai skaidžios.

KONCENTRUOTI – AMWAY HOME produktai yra koncentruoti ir labai veiksmingi. Vietoj vandens ir papildomų medžiagų, jie turi didelį aktyviųjų medžiagų kiekį, todėl reikia jų mažiau, kad būtų pasiekti nuostabūs rezultatai. Tokiu būdu sutaupote pinigus.

DERMATOLOGIŠKAI IŠTIRTI* – AMWAY HOME produktų formulės yra dermatologų ištirtos, todėl produktai yra saugūs ir nesukelia alergijos ar dirginimo. SA8™ Skalbimo milteliai vaikų drabužiams yra ištirti vaikų gydytojų, kurie patvirtino, kad milteliai yra švelnūs jautriai vaikų odai.

*taikoma tam tikriems produktams

Akreditavimas

Jau daugiau nei 50 metų siūlome ypač veiksmingas švaros priemones namams, kurios yra draugiškos natūraliajai aplinkai. Mūsų naujos linijos produktai yra visiškai saugūs – jeigu yra naudojami pagal paskirtį, ir žali – draugiški aplinkai, bet efektyviai veikiantys, ir tai patvirtina nepriklausomos akredituojančios organizacijos.
A.I.S.E Tvarios švaros chartija dėl subalansuotų aplinkos atžvilgiu švaros priemonių ir valymo sistemų – įvesta Tarptautinės Europos muilo, ploviklių ir švaros priemonių gamintojų asociacijos (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products – A.I.S.E.), oficialaus šios pramonės atstovo Europoje. A.I.S.E. patvirtino, kad AMWAY HOME produktų gamyba atitinka nustatytus ekonominius, socialinius ir aplinkosaugos reikalavimus. A.I.S.E organizacijos, oficialaus švaros priemonių gamintojų atstovo Europoje, pripažinimas mums yra nuostabi dovana už mūsų sunkų darbą, kurio tikslas – kurti veiksmingas švaros priemones su teigiamu poveikiu aplinkai.
Projektas skirtas aplinkai – Safer Choice. Mes taip pat esame JAV Aplinkos apsaugos agentūros (US Environmental Protection Agency) partneriu projekte skirtam aplinkai – Safer Choice. Safer Choice logotipas ant gaminio pakuotės rodo, kad jis buvo pagamintas, nekenkiant aplinkai ir yra saugus naudoti.

SA8 ™ serijos skalbimo produktai efektyviai pašalina dėmes, tačiau yra labai švelnūs daugumai audinių. Dėl koncentrato pavidalo jie yra labai ekonomiški. Be to, jų sudėtyje yra natūralios sudedamosios medžiagos, kurios yra labai švelnios odai ir nepalieka dirginančių nuosėdų skalbimo eigoje.
AMWAY HOME ™ SA8 ™ prekinis ženklas apima stipraus poveikio skalbimo priemones, audinių minkštiklius, dėmių valiklius ir produktus, palengvinančius skalbimą rankomis ir skalbimo mašinose.

L.O.C. prekinio ženklo švaros priemonių namams sudėtyje yra natūralios sudedamosios medžiagos. Šios priemonės yra skirtos ir bendram namų valymui, ir specifiniams uždaviniams, susijusiems su namų tvarkymu, atlikti. Visos L.O.C. linijos švaros priemonės garantuoja didelį efektyvumą, yra koncentruotos, biologiškai skaidžios ir dermatologų patikrintos. Jų ekologines savybes patvirtino nepriklausomos organizacijos.

DISH DROPS ™ linijos indų plovimo priemonės efektyviai pašalina pridegusio maisto likučius ir nešvarumus nuo virtuvės indų, stiklinių, puodų ir stalo įrankių. Preparatų sudėtyje yra BIOQUEST FORMULA™ formulė – unikalus natūralios kilmės labai aktyvių biomedžiagų mišinys. Šie produktai, kurių sudėtyje nėra fosfatų, yra draugiški aplinkai, saugūs ir veiksmingi.

Visi mūsų indų plovimo skysčiai, milteliai ir tabletės yra koncentruoti, todėl labai ekonomiški naudojime, nepriklausomai nuo to, ar plaunate rankomis ar indaplovėje. Indų plovimo tabletės dabar yra tirpiose pakuotėse, kurias yra patogiau naudoti!