Kaip pradėti nuosavą verslą

Daugelis žmonių svajoja apie savo verslą, tačiau nėra lengva nuspręsti jo imtis. Sukurti padorų pajamų šaltinį, dirbti nuotoliniu būdu patogiu metu namuose, savo biure ar bet kur kitur, atostogauti ne pagal grafiką – tai privalumai, apie kuriuos svajoja daugelis Tačiau pakeliui į svajonę kyla daug klausimų, o patys pirmieji – nuo ko gi pradėti ir kiek teks investuoti?

Nuo ko pradėti

   Svarbiausias dalykas pradedant verslą yra idėja. Jos reikšmė nulemia galimybę plėtoti nuosavą verslą. Tačiau kaip sukurti tikrai unikalų pasiūlymą? Kokius produktus ar paslaugas pasiūlyti rinkai? Tikrai gerą idėją sugalvoti pavyksta nedaugeliui. Nedaug žmonių pavyksta iš karto pasirinkti tinkamą verslo kryptį.

   Kita kliūtis – pradinio kapitalo trūkumas. Ne visi turi pinigų verslo pradžiai, nedaugelis ryžtasi imti paskolą, o pritraukti investuotojus pradedančiajam nėra lengva. Iš tiesų, prieš investuodamas, investuotojas pirmiausia turi įsitikinti, kad projektas yra perspektyvus, o pradedantysis verslininkas pats kompetentingai valdys verslą ir pateisins investicijas. Dažniausiai verslo plėtojimas nuo nulio be pinigų ir be investicijų įmanomas tik su išorine pagalba, nes net ir neturint fiksuotų išlaidų, teks susidurti su kintamomis išlaidomis: reikia mokymų, informacijos, būtinos apyvartinės lėšos ir pan.

   Galiausiai, trečias dalykas, galintis sumažinti kapitalo ir idėjos vertę, yra patirties ir žinių verslo valdymo srityje trūkumas. Deja, verslo kūrimo žinių stoka daugeliui sutrukdo žengti šį rimtą žingsnį. Būtini verslo kursai, kuriuose galėsite išstudijuoti visus būsimos veiklos aspektus.

Galimybės pradėti verslą

   Viena iš verslo rūšių, kuriai sukurti nereikia įveikti daugybės sunkumų, yra šiandien labai populiarus tinklinio marketingo verslas (angl. Multi Level marketing – MLM). Toks verslo modelis idealiai tinka tiems, kurie ieško galimybės dirbti ne visą darbo dieną ir turi tam laisvo laiko, taip pat žmonėms, kuriems reikalingas lankstus grafikas. Ir tai tikrai patikimas bei patikrintas būdas pradėti savo verslą nuo nulio. Tinklinio marketingo esmė yra ta, kad įmonės produktai parduodami tiesiogiai klientams ne mažmeninės prekybos tinkle. Šis verslo modelis remiasi asmeniniu klientų aptarnavimu, kai Amway verslo savininkas, puikiai pažindamas kompanijos produktus, teikia klientams personalizuotas rekomendacijas.

   Tai daug efektyvesnis paskirstymo kanalas nei prekyba mažmeninės prekybos vietose: gamybinė įmonė sutaupo daugybę lėšų, kurias reikėtų skirti savo produkcijos populiarinimui ir reklamai, prekybinio ploto nuomai. Šie sutaupyti pinigai skiriami verslo savininkams. O pastarieji kompanijos sukurtų įrankių bei interneto galimybių pagalba reklamuoja produktus, kuruoja klientus, juos konsultuoja ir padeda teisingai pasirinkti.

Verslas su Amway kompanija

   Tapę Amway verslo savininku, galite sukurti verslą su minimaliomis išlaidomis. Jums visiškai nereikia sugalvoti unikalios idėjos bei ieškoti priemonių jai įgyvendinti. Nereikia investuoti į prekių įsigijimą bei sandėliavimą, rūpintis jų registracija atitinkamose tarnybose, nereikės netgi rūpintis pristatymu klientams – tuo pasirūpins AMWAY kompanija. Aukštos kokybės įmonės produkcija gaminama naudojant unikalias technologijas ir mokslo naujoves. Šiuo metu Amway kompanijos turimų patvirtintų patentu ir patentinių paraiškų skaičius viršija 900. Kompanijos ekspertai kas mėnesį atlieka virš 25 tūkstančių tyrimų, per metus tai sudaro daugiau kaip 500 tūkstančių kokybinių tyrimų. Amway produktų populiarinimas yra prestižinė ir pelninga veikla.

   Amway kompanija užtikrina visapusišką informacinę, mokomąją pagalbą pradedantiesiems ir patyrusiems verslininkams. Amway verslo savininkai dalyvauja nemokamuose mokymuose, kurių metu daug sužino apie įmonės produktus ir gauna patarimų, kaip efektyviai organizuoti verslą. Tai padeda lengviau plėtoti verslą, tobulinant savo įgūdžius.

Kaip organizuojamas darbas

   Šiuolaikinių technologijų dėka pirmuosius klientus rasti nesudėtinga. Populiariausias būdas – pasinaudoti socialinių tinklų bei kitomis interneto teikiamomis galimybėmis. Veikla soc. tinkluose ir internete turi atitikti Amway kompanijos nustatytas taisykles. Jau keletą metų pardavimo kanalai keliasi į internetą, o internetu perkančių žmonių procentas nuolat auga*. Šiandien visiškai įmanoma išplėtoti ryšius su klientais internete, tereikia įdėti pastangų.
   Bendrovė neriboja savo partnerių – nepriklausomų verslininkų. Tik nuo jūsų priklauso, kokį darbo grafiką sudarysite, kokiu tempu augsite ir kiek uždirbsite. Amway visapusiškai remia ir palaiko jūsų sprendimą. Įmonė nuolat organizuoja tobulinimosi mokymus, prie kurių galite prisijungti nemokamai.

Papildomi privalumai

Amway verslas reiškia darbą komandoje, kurioje visada sulauksite partnerių pagalbos bei palaikymo. Amway verslininkai yra vienos didelės šeimos dalis, kurioje jūsų sėkmė ir rezultatai yra labai vertinami ir skatinami.
Norite sužinoti daugiau apie AMWAY verslo galimybes? Susisiekite su mumis.

* https://www.lrvalstybe.lt/naujienos/elektronine-prekyba-auga-2